Perel - Soldeerset - 48 Watt

€ 72,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 219
Vandaag besteld, maandag in huis

Perel soldeerset 48 Watt

Dit soldeerstation is alles wat je nodig hebt om te solderen, in één product. De Perel soldeerset 48 Watt is voorzien van een LCD display waarop de temperatuurschaal digitaal wordt weergegeven. Het product heeft een bereik van 150 °C tot 450 °C, waarbij je op het LCD scherm het aantal graden kunt zien dat je hebt ingesteld en de temperatuur die hij op dat moment heeft. Zo weet je precies wanneer het apparaat de ideale temperatuur bereikt heeft en je kunt beginnen met solderen, en kun je ook in de gaten houden of hij niet afkoelt tijdens het werken. De temperatuur kun je volledig handmatig instellen.

Technische details

De Perel soldeerset 48 Watt wordt gevoed met een 230 Volt AC voeding, die meegeleverd wordt. De soldeerbout sluit je vervolgens los op het station aan en wordt gevoed met 24 Volt AC spanning. De set is voorzien van een gemakkelijke aan/uitschakelaar en door middel van twee knoppen kun je het aantal graden naar wens instellen. Tijdens het opwarmen via het keramische verwarmingselement in de bout, kun je deze in het daarvoor bestemde vakje plaatsen. Ook tijdens het werken kun je hem hier veilig in opbergen zodat de hete punt niet in contact komt met andere materialen. De punt heeft een diameter van 1.6 mm en is vervangbaar door reservebits in verschillende maten. Ook de soldeerbout is vervangbaar, mocht deze kapot gaan en het station verder nog in orde zijn.

Afmetingen en accessoires

Dit product is met zijn 185 x 100 x 170 mm vrij compact en is, doordat de soldeerbout los te maken is van het apparaat, gemakkelijk op te bergen. Het weegt in zijn geheel maar 1.58 kilogram. De bout zelf is neutraal vormgegeven, waardoor deze zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken is. In een uitschuifbaar vakje op het soldeerstation vind je daarnaast een bijgeleverd sponsje. Ook dit is vervangbaar. Het enige dat je naast deze complete set nog nodig hebt, is je soldeertin en eventuele andere accessoires. Ook deze zijn verkrijgbaar in onze webshop en kun je direct mee bestellen.

Specificaties
Meer over Perel - Soldeerset - 48 Watt (Productcode: 11697445518.6703)
 Soldeerset
 Merk
Perel
 Ø standaard punt
1.6 mm
 Voeding
Netstroom
 Vermogen
48 Watt
 Spanning
24 Volt
 Verwarmingselement
Keramisch
 Bereik
150°C - 420°C
 Eigenschappen
Temperatuur instelbaar, Voor links- en rechtshandigen
 Extra
Aan/uit-schakelaar, Digitaal display, Power-on aanduiding via led, Temperatuursensor
 Gewicht
1750 Gram
 Afmetingen
120 x 170 x 90 mm